leave a comment

Brigadeiro said...LOVE the fluoro clutch, and the shoes! She really pulls those socks off!

Anonymous said...Brilliant look! The west together with the pants, together with those shoes... 
For me socks in shoes is a very chick look.

En zo gaat het nog even door. 52 wildvreemden hebben op deze ‘look’ commentaar gegeven. Bijna alleen maar positief. Elke dag wordt er door Scott Schumann aka the Satorialist en nog honderden (of misschien duizenden andere streetstyle-bloggers foto’s van ‘gewone’ mensen geplaatst die er fashionable uitzien. Scott poste in september ‘09 115 streetstyle-looks en 100 comments per post is geen uitzondering. Reken je complimenten winst maar uit.

Wat het zo makkelijk maakt aan complimenten geven op het internet is dat het binnen een 1 klik is gedaan en je als je wil kan je lekker anoniem blijven.

Ik vind het wel fascinerend om te zien dat zoveel mensen het nodig vinden om hun commentaar achter te laten. Hebben ze niks beters te doen vraag ik me dan af? 1 x ok maar als er al 80 keer is gezegd hoe leuk de kleurencombi is en dat ze er fantastisch uitziet wat is dan het nut van dit nog even een 81e keer zeggen?

Veel mensen laten ook hun eigen site achter als ze posten, in de hoop wat meer blog-bekendheid te krijgen. Complimenten geven met eigenbelang dus eigelijk.

Dus, heb je een egoboost (of blog-bekendheid) nodig: zorg dat je op een streetstyle-blog komt or leave a comment.


http://www.styleclicker.net/

http://stockholmstreetstyle.feber.se/

http://facehunter.blogspot.com/

http://pimpumpam.blogspot.com/

http://thesartorialist.blogspot.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten